Assortiment

N

Haarden

Inbouwhaarden kunnen zowel hout als gasgestookt geleverd worden. Wij leveren inbouwhaarden in allerlei maten, stijlen en kleuren. Wij zorgen dat uw haard volledig is afgestemd op uw interieur. Wilt u toch liever een haard of kachel in een speciale vorm of maat? Of heeft u uw ideale model nog niet gevonden? Wij ontwerpen voor u het perfecte model op maat, zodat we al uw wensen in vervulling brengen.

N

Buitenartikelen

Wilt u ook graag extra lang genieten van uw tuin? Dan is een buitenhaard ideaal. Met een buitenhaard zorgt u ervoor dat de tuin een verlengstuk van uw huiskamer wordt. Door de heerlijke warmte die de buitenhaard met zich mee brengt, kunt u ook in de herfst en lente genieten van het buitenleven. Wilt u het maximale uit uw buitenhaard halen? Kies dan voor een buitenhaard inclusief barbecue!

N

Merkhaarden

Wij kunnen merkhaarden tegen zeer scherpe prijzen leveren. Dit komt onder andere doordat wij geen showroom hebben. Heeft u dus ergens een merkhaard gezien? Geef dit aan ons door en wij bekijken voor welke prijs wij deze kunnen leveren. U hoeft deze haard dan niet verplicht door ons te laten monteren, U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Natuurlijk kunnen wij deze service wel bieden!

N

RVS maatwerk

Trapleuningen, kapstokken, trappen, afscheidingen, vrijwel alles is mogelijk en kan op maat gemaakt worden! Het voordeel hiervan is dat u alles zelf kunt ontwerpen of door ons kunt laten ontwerpen. Op deze manier bent u niet gebonden aan standaard maten of modellen. Omdat wij over een eigen werkplaats beschikken is echt alles mogelijk!

Wilt u ook een haard op maat?